Datum: 5/6/2021 
Programi     |    Prodaja     |     Storitve     |     Pomoč in podpora     |     Izobraževanje     |    Kontakt
 

kontakti:
Marko Kuhar, direktor
marko.kuhar@kideja.com

Mirena Kuhar, finance
mirena.kuhar@kideja.com


naslov:
Kideja d.o.o.
Ul. Gradnikove brigade 53
5000 Nova Gorica

Slovenija


telefon:

+386(0)5 333 26 27
041 635 643

telefon/fax:

+386(0)5 333 26 26


e-mail:

info@kideja.com
prodaja@kideja.com

Download business Card(vCard)


davčna številka:

SI66755662

IBAN:

SI56 6100 0002 1377 013,
DELAVSKA HRANILNICA D.D.


leto ustanovitve:
1993
 

Poslanstvo

Razvijanje, implementacija sodobnih in poslovno učinkovitih informacijskih rešitev za čim ustreznejše reševanje potreb in priložnosti naročnikov v stalno spreminjajočih zahtevah okolja.

O podjetju

"Začetki naših izkušenj segajo v leto 1988, takrat smo delovali kot inovatorji v svobodnem poklicu. Pričeli smo z razvojem predvsem računovodskih oz. poslovnih aplikacij in tako orali ledino na področju računalniških mrež in celovitih računalniških rešitev za mala in srednja podjetja, pa tudi za računovodske servise. Leta 1993 smo ustanovili podjetje K&D d.o.o. NOVA GORICA. Pod tem imenom smo delovali do konca 2004, ko smo se odločili za prenovo celostne vizualne podobe. S preobrazbo smo želeli doseči učinkovitejšo komunikacijo z javnostjo, boljšo prepoznavnost na trgu in nov pridih modernega in svežine. Rezultat teh naših želja je bila nova blagovna znamka Kideja. Novi krovni znak na sodoben način združuje vse naše delo, lastnosti in prednosti, vse naše storitve in izdelke v eno samo, enovito blagovno znamko.
Izdelujemo tudi programske rešitve po meri strank, kar pomeni, da vam naredimo programsko rešitev posebej prilagojeno za vaše potrebe in zahteve,..."

Sodelovanje

"Ves čas sledimo trendom razvoja informacijskih tehnologij, razvoju programskih jezikov in računalniške strojne opreme. Svojim poslovnim partnerjem nudimo znanja in izvirne rešitve, storitve in proizvode iz področja informatike.
Podjetje deluje po projektnem principu, tako da smo kos vsakemu povpraševanju oz. željam strank.

Zaupajo nam mnoga podjetja, banke, računovodski servisi, šole, vrtci, kabelske televizije, turistične agencije, zavodi, samostojni podjetniki, ter mnogi drugi.


Z veseljem vam pomagamo."

direktor podjetja: Marko Kuhar

 
         

© kideja, website designed by k i d e j a d.o.o.